Egzersiz öncesi veya sonrasında tüketebileceğiniz sağlıklı, pratik bir alternatif yulaf lapası;
4 yemek kaşığı yulaf ezmesi (40 gr)
1 su bardağı süt (200 ml)
1 küçük muz (90 gr)
1/2 elma (45 gr)
1 tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesi (6 gr)
5 badem (10 gr)
1 çay kaşığı tarçın (3 gr)
(Porsiyon miktarları kişiye göre farklılık göstermektedir)
Yulaf ezmesi, tarçın, fıstık ezmesi ve sütü küçük bir tencereye alıp 2-3 dakika pişiriniz. Lapanın üzerinde fokurdama balonları oluştuğu gibi altını kapayıp bir kaseye alınız. Üzerine muz, elma ve bademi ekleyiniz. Afiyet olsun 🙂
Diyetisyen Gizem İğde
[yasr_visitor_votes size=”large”]
Add Comment