İlan Ekle Oturum aç

BAHARATLARIN FAYDALARI

Yapılan araştırmalarda baharat içerikli yemeğin baharat içermeyen yemeğe oranla yemek sonrası insülin ve trigliserit seviyelerini belirgin bir şekilde düşürdüğü görülmüştür.

Sindirime yardımcı olan baharatlar hazımsızlığı giderir ve gaz şikayetlerini azaltır.

Yaşlanma etkilerine karşı vücudu korurlar. Anti-aging özellik taşırlar.

Kansere karşı koruyucu etkileri vardır, serbest radikallere karşı savaşır ve hücreleri korurlar.

Antioksidan açısından zengin olan baharatlar sindirimi kolaylaştırır. Metabolizmayı da hızlandırarak kilo vermeye yardımcı olmaktadır. Kontrollü bir şekilde beslenmenize baharatları ekleyebilirsiniz.

Diyetisyen Gizem İĞDE


[yasr_visitor_votes size=”large”]

Add Comment

Your email is safe with us.

0
Close

Your cart